Domů » Glitterbox se vrací na Ibizu

Glitterbox se vrací na Ibizu

Zdroj: https://ticketsibiza.co.uk/

Label Glitterbox se vrací na Ibizu. Sezóna na Ibize pomalu startuje, a tak oznámil Glitterbox svůj návrat do klubu Hï Ibiza. Za mixem se vystřídají hvězdy Nu-disco a Housu, jako například Roger Sanchez, Armand van Helden nebo Michael Gray, kteří zde už několikrát hráli. Objeví se zde ale také debutově DJ Jazzy Jeff, Benji B nebo duo The Illustrious Blacks. 

Glitterbox je label vytvořený Simonem Dunmorem v roce 2015. Spadá do skupiny Defected a za svou dobu působení vydal již nespočet kvalitních Soulful House a Disco tracků, které okupují horní příčky žebříčku na Traxsource. Již šestým rokem také pořádá pravidelné hudební večery, v již zmíněném klubu Hï Ibiza. První párty se tento rok koná 7. května. Vystoupí na ní hned 9 dobře známých djů, například The Shapeshifters nebo Riva Starr.

Hï Ibiza patří mezi nejlepší kluby nejen na Ibize, ale i ve světě. Sídlí ve stejné budově jako známý klub Space Ibiza, který se definitivně uzavřel v roce 2016. Majitelé protějšího klubu Ushuaïa koupili tento prostor a kompletně zrekonstruovali. To vše stihli během jednoho roku. Relativně nový klub se od své rekonstrukce pravidelně umisťuje na předních příčkách ankety DJ Mag Best Club, a tak je velice vyhledávaný turisty.

zdroj: https://magic-ibiza.com/

Glitterbox párty zde budou každou neděli po celou sezónu, což je od 7. května do 1. října. Celkově to tak vychází na 22 večerů plných skvělé House music. Vstupné vychází na 45–65 euro, což je sice na naše poměry celkem dost, na Ibize je však tato cena přijatelná. Kompletní informace o akcích najdete na oficiálních stránkách klubu.

Nahoru